My Online Course for Wedding Photographers Is Here!

building-your-wedding-photography-business

Some days being a wedding photographer will break your heart, break your spirit, and quite often, break your body too. Some days you will feel used and sad. Some days you will feel stressed out of your mind and want to give up.

Other days you will feel more fulfilled than you ever dreamed was possible, you will feel a deep connection with other people and you will make new friends, some days you will feel valued and treasured. some days you will feel like this is what you were MEANT TO DO.

If you are just starting out creating your own wedding photography business, accept here and now that it will NEVER be easy! But like Alicia Florrick in The Good Wife says: You will get better at it.

If you would like an open door into my mind, to all the knowledge I used to build and grow my own photography business over the past 10 years, building my brand and excellent client service, editing my photos quickly, attracting clients that share my values and interests, setting up systems and routines that keep me sane and organised, this is your chance!

The Complete
Wedding Photography Business Course
is here!

Nolge dage vil livet og arbejdet som bryllupsfotograf føles somom det er ved at knække dig, både på krop og sjæl. Nogle dage vil du føles dig brugt, stresset og at du lige så godt kan give op.

Men… lige så mange dage vil føles mere meningsfyldte end du nogensinde havde troet var muligt. Du vil føle en dyb forbindelse til andre mennesker, du vil finde nye venskaber, og føle dig værdsat. Nogle gange vil du føle at det her er det du er født til at lave.

Hvis du lige er begyndt som bryllupsfotograf bør du acceptere, her og nu, at det ALDRIG bliver nemt! Men som Alicia Florrick siger i The Good Wife: “You will get better at it”.

NU har du chancen hvis du gerne vil have direkte adgang til al den viden jeg har opbygget gennem de sidste 10 år som bryllupsfotograf. Hvis du vil vide hvordan jeg har opbygget et solidt brand og exceptionel kundeservice, hvordan jeg redigerer mine billeder hurtigt og konsekvent, hvordan jeg tiltrækker brudepar som deler mine værdier og interesser, hvordan jeg har skabt systemer og rutiner som sørger for at jeg er organiseret i min hverdag!

Det ultimative online kursus for bryllupsfotografer!